Apakah benar Mat Dan Dah bertunang?

Mac 12, 2017
Apakah benar Mat Dan Dah bertunang?

Apakah benar Mat Dan Dah bertunang? | Ahha. Waktu blogwalking, ternampak pula gambar ni. Tertanya-tanya juga, betul ke Mat Dan dah bertunang? Siapa gadis istimewa yang menjadi pilihan Mat Dan ni? Atau soalan paling banyak sekali di tanya abad ini, Siapa Mat Dan tu? hahahaha.

Aku sebenarnya bukan nak menulis Siapa Tu Mat Dan. Sebabnya aku pasti, tersangat pasti, dah ramai blogger yang menulis mengenai hal ini. Jadi kalian pasti ada banyak masa untuk mencari siapa lelaki Mat salleh yang fasih dalam loghat terenganu ini. hehehe.

Haip! berbalik semula dengan cerita Apakah benar Mat Dan Dah bertunang ni. Ada beberapa "clue" yang diberikan Mat Dan antaranya adalah kedatangan ibubapanya ke sini, Malaysia. Ahha! Selain daripada nak melawat anak dia tu, pasti ada sesuatu yang penting kan? hehehe.

Apa pun, Jika benar Mat Dan dah bertunang, tahniah buat kamu. Dan tahniah juga buat gadis pilihan beliau tu. Ada anak nanti, darah Mix tu, bukan takda apa-apa, tapi cakap itu ini. eh! hahahha. Ok. Cukup setakat ini.

Tiada ulasan:

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

Dikuasakan oleh Blogger.