Hilangkan ruam bayi dengan Ruam Bayi Powder

Disember 29, 2016
Hilangkan ruam bayi dengan Ruam Bayi Powder

Hilangkan ruam bayi dengan Bedak Ruam Bayi | Lepas kelahiran ketiga kami ni, memang aku banyak mencari produk-produk berkaitan bayi. Maklumlah, bayi ni ada macam-macam kena sediakan. Diantara masalah yang kerap berlaku adalah Ruam Bayi Di Leher. Anak aku tu sihat. Jadi ada banyak lipatan-lipatan pada tubuh beliau. Hehe. Aku akhirnya dipertemukan dengan Ruam Bayi Powder! 1 produk semulajadi yang sememangnya berkesan untuk untuk menghilangkan ruam pada kulit bayi.

Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder di hasilkan daripada bahan semulajadi.


Bila aku dapat tahu mengenai Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder ni, aku terus cari apakah bahan yang digunakan untuk menghasilkan produk istimewa ni. Istimewa! Ianya dihasilkan daripada tanah liat putih dan telah dicampurkan dengan air galian asli. Bagi mereka yang tak tahu, tanah liat putih adalah tanah liat yang terbaik di dunia.

Hilangkan ruam bayi dengan Ruam Bayi Powder

Permintaan tanah liat putih sangat tinggi di negara-negara seperti jepun dan china. Ianya telah dicampurkan dengan 100% air galian yang ditapis khusus bagi menjaga kualiti tanah tersebut. Mengikut apa yang aku baca pada laman web Ruam Bayi Powder ni, pengasas produk ini menggunakan konsep Asal Kita Dari Tanah,Ruam Bayi Powder Ini Juga Dari Tanah, Insya Allah akan Serasi!

Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder sangat berkesan di dalam merawat pelbagai jenis penyakit diantaranya Psoriasis, Ekzema, Kurap, Panau, Kayap, Ruam susu (bayi), Ruam panas, Kudis, Kudis buta, Cacar air, Jerawat, Luka Dan lain lain masalah kulit.

Kenapa perlu beli Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder ni?

  • Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
  • Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
  • Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .
  • Satu bekas tahan agak lama. Boleh tahan untuk beberapa bulan *mengikut kadar pemakaian*
  • Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.
  • Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.
  • Selamatlah anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
  • Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam. Ramai yang cakap berbaloi, murah dan berkesan! Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. Alhamdulillah!


Ruam Bayi Powder Testimoni. Ruam Bayi Powder Testimoni.

Ruam Bayi Powder Testimoni.

Ruam Bayi Powder Testimoni.

Dekat mana nak dapatkan Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder ni?

Laman web : Bedak Ruam Bayi

Facebook : Bedak Ruam Bayi

Atau boleh call HQ En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) & Puan Nurul : 0176239935 ( Produk Owner) 

#bedakruambayi #ruambayipowder #psoriasis #eczema

Tiada ulasan:

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

Dikuasakan oleh Blogger.