Disclaimer. - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Disclaimer.

Pemilik blog [http://ceritaejoy.com/] tidak berkongsi maklumat peribadi dengan pihak ketiga dan tidak menyimpan maklumat yang dikumpul mengenai lawatan anda untuk kegunaan selain daripada untuk menganalisis prestasi kandungan melalui penggunaan cookies, yang anda boleh mematikan pada bila-bila masa dengan mengubah suai tetapan penyemak imbas Internet anda. Pemilik tidak bertanggungjawab ke atas penerbitan semula kandungan yang terdapat di blog ini di laman web yang lain atau media tanpa kebenaran.

Dasar Komen Blog


Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis kepada;


1. Komen dianggap spam


2. Komen termasuk kata-kata kotor


3. Komen mengandungi bahasa atau konsep yang boleh dianggap menyinggung perasaan


4. Komen yang menyerang seseorang secara individu


Terma Dan Syarat Penggunaan


Semua kandungan yang disediakan di blog [http://ceritaejoy.com/] adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kesempurnaan mana-mana maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini.


Pemilik blog [http://ceritaejoy.com/] tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat ini atau untuk adanya maklumat ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini.


Terma dan syarat ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa dengan notis atau tanpa notis.


*Tambahan* 

Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.